BEHANDELINGEN

CONTACT

OVER MIJ

PRIJSLIJST

WERKWIJZE

MASSAGE

Aangeraakt worden met aandacht en liefde, dat doet goed. Massage zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, ook letterlijk. Het ontspant, geeft energie en zorgt voor verbinding.

Door een ontspannende massage komt u helemaal tot rust. Vaak wordt door een ontspannende massage ervaren hoe pijnlijk of gespannen het lichaam kan aanvoelen.

Klachten die veel voorkomen zijn: nek-, schouder-, rugpijn, stress, vermoeidheid en niet lekker voelen.

Deze signalen kunnen een signaal van overbelasting zijn.

Een ontspanningsmassage is dan ook een perfecte oppepper voor lichaam en geest.

Massage is misschien wel het mooiste cadeau dat je kunt geven: aan een ander en aan jezelf.

 

Je kunt bij mij voor verschillende massages terecht.

 

 

Ontspannende rug-nek-schouder massage

Onze rug en schouders zijn vaak delen van het lichaam waar spanning op de spieren ontstaat. Zwaar lichamelijk werk, een verkeerde houding en stress kunnen allemaal bijdragen tot overmatige opbouw van pijn in dit deel van ons lichaam.

Een rug, nek en schouder massage zal de spieren in de rug en de schouders losmaken waar er spanning bestaat. Door je lichaam te laten ontspannen tijdens een rug, nek en schouder massage, zal de stijfheid verdwijnen en bevorderd dit een diepe ontspanning. Door de circulatie van het lichaam te versnellen, zal meer vers en zuurstofrijk bloed de weefsels voeden, de pijn verlichten en weefsels helpen herstellen en repareren. De meesten van ons zullen slechts op enkele momenten in ons leven rugpijn ervaren en een rug, nek en schouder massage kan werken als een effectieve preventie, door gespannen spieren los te maken voordat ze last bij je gaan veroorzaken. Als je nu al last hebt van spanningen en pijn, dan zul je jezelf beter gaan voelen tijdens de massage en hopelijk zul je achteraf merkbare voordelen blijven voelen.

 

 

Hot stone massage

De Hotstone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen geeft een heerlijk ontspannende werking aan de vermoeide of pijnlijke spieren. De hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basalt stenen die de warmte lang vast houden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.

Een effectieve en ontspannende massage die door het gebruik van etherische oliën ook nog eens heerlijk aanvoelt. Ontspanning voor zowel lichaam als geest!

 

 

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een unieke tijd. Het is ook een periode waarin er veel verandert, zowel lichamelijk als emotioneel.

Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent of last krijgt van lichamelijke klachten. Vooral de lage rug, nek, schouders, benen en voeten kunnen pijnlijk zijn. Je lichaam kan vocht vasthouden en het kan zijn dat je slecht slaapt.

Zwangerschapsmassage kan helpen deze klachten te verminderen.

Bij de massage wordt het zenuwstelsel gekalmeerd door de algehele ontspanning.

Hierdoor komt endorfine vrij die er ook voor kan zorgen dat de baby zich prettig voelt. Het kan voorkomen dat een drukke baby tijdens de massage rustig, het tegendeel kan echter ook voorkomen.

De massage wordt gegeven op een warmwaterkussen, zodat je comfortabel op je rug kunt liggen. Hierdoor is het mogelijk om ook nog bij een vergevorderde zwangerschap op de rug gemasseerd te worden.

 

Voordelen

- genieten van warmte en comfort

- veilig gevoel van ontspanning voor moeder en kind

- ter ontspanning van spieren, pezen en gewrichten

- vermoeidheid in bekken, benen, rug, nek en schouders vloeien weg

- de fijne oliën houden de huid soepel en bevordert de elasticiteit

 

Deze massage mag worden ondergaan vanaf de 16e week en uitsluitend indien er sprake is van een gezonde zwangerschap.

 

 

De massages zijn niet medisch en niet van romantische aard.

 

 

<

© 2017 Copyright Le Beau Rêve