BRUIDSMAKE-UP

Ga jij binnenkort trouwen?

Natuurlijk wil je dan dat je make-up de hele dag en avond er perfect uit ziet. Graag zorg ik ervoor dat jij op deze bijzondere dag straalt. Wil je een natuurlijke of juist een iets meer uitgesproken look?

Dat bepaal je helemaal zelf. Samen kijken we tijdens een proefsessie wat het beste bij je past. Maak hiervoor tijdig een afspraak, ongeveer 2 maanden van te voren.Op de grote dag zelf zorg ik dat jij er ruim op tijd stralend uitziet.

 

Voor de bruidegom heb ik een verzorgende behandeling zodat hij er mooi en verzorgd uitziet om de bruid op te halen.

 

Proefmake-up

Tijdens deze proefsessie kun je precies aangeven wat je wilt maar ook zeker wat je niet wilt. Het is fijn als je een foto van je jurk meeneemt en dat ik ook weet voor accessoires je hebt en de kleuren van de bloemen en de kleur van het pak van je aanstaande zodat ik daar de rekening mee kan houden met de kleurkeuze van de make-up.

Ik maak aantekeningen zodat ik later precies weet wat we hebben afgesproken.

We zijn klaar wanneer jij tevreden bent.

 

Trouwdag
Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of op de locatie waar je bent, om je make-up te verzorgen, zoals ik dat heb gedaan tijdens de proefsessie.
Ook help ik je, als je dat wilt, met het aankleden. Dit doen we na de make-up en haar, zodat jij klaar zit, wanneer de bruidegom in spe zich aankondigt. Ik voeg me naar de wensen van jou en evt je vriendinnen en/of familie. Ook zij kunnen hun make-up door mij laten verzorgen.

 

Touch-up

Het kan zijn dat je er ’s avonds, voor het grote feest, anders wilt uitzien of de make-up een kleine touch up wilt geven. Ik kan dan bij de locatie komen om je make-up in een andere stijl te doen of je make-up iets meer aanzet te geven.

 

 

Gasten en familie

Het kan zijn dat je moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), vriendinnen… ook graag gestyled worden tijdens deze dag. Natuurlijk is dit ook mogelijk. Houdt hierbij echter rekening dat er ook extra tijd wordt ingepland voor de gasten.

 

0,75 uur tot 1 uur per gast.

Binnen de regio(15 km) worden er geen reiskosten berekend.

Boven de 15 km €0,90 per km.

Mogelijk om vanaf 07.00 uur aanwezig te zijn, indien vertrek niet vroeger is dan 6.30 uur.

Samen zorgen we ervoor dat jij er stralend uitziet.