NIEUWS

Onlangs ben ik begonnen met een nieuw all-in-one beautyproduct waar ik zo enthousiast over ben dat ik het graag met jullie wil delen. Ik was al een tijdje op zoek naar het juiste schoonheidssupplement dat past bij mijn behandelingen en andere producten. Uiteindelijk heb ik het product gevonden waarvan ik volledig overtuigd ben: 

The Daily Nectar van Sweet Rumour Amsterdam.

Schoonheid begint tenslotte van binnenuit…

The Daily Nectar is een nieuwe vitaminedrank met krachtige antioxidanten, hyaluronzuur, vitaminen en sterk geconcentreerde natuurlijke extracten zoals acerola, bosbes, hibiscus en macawortel. Alle ingrediënten werken in de diepe lagen van de huid en helpen rimpels te voorkomen en te herstellen, de collageenproductie te stimuleren en de huid van binnenuit te hydrateren.

Verder is The Daily Nectar meer dan alleen maar een schoonheidssupplement. The Daily Nectar werkt ook als een energie- en immuunsysteem boost! Daarom is het juist nu het moment om te beginnen met dit nieuwe schoonheidsritueel.

Wat ook zo prettig is, de smaak is zo lekker; cranberry-cassis smaak. Kom The Daily Nectar zelf proeven in mijn salon. The Daily Nectar is verkrijgbaar voor € 69 voor een 4-weken kuur.

En buiten dat alles, het zit standaard ook nog eens in een prachtige verpakking. Dus ook voor diegenen die op zoek zijn naar een origineel en tevens gezond kado wellicht een passend idee.

Ik verwelkom je graag binnenkort in mijn salon.

Liefs Marcia