INSTITUT ESTHEDERM

Esthederm laat de natuurlijke processen van je huid optimaal functioneren.

Het resultaat is een huid die in balans is.

 

Institut Esthederm is in de jaren ’70 van vorige eeuw ontstaan vanuit een geheel nieuwe  visie op huidverzorging. Institut Esthederm introduceerde een revolutionaire aanpak, waarbij verzorgingsproducten  ingrediënten  bevatten die opgebouwd zijn uit huideigen werkstoffen, zodat de werkstoffen direct op een natuurlijke wijze worden opgenomen en perfect worden verdragen en met succes het metabolisme van onze huid stimuleerden.

Door deze innovatie kon men de huid gaan heropvoeden en regenereren in plaats van enkel verzorgen. Dankzij de producten van Institut Esthederm kan elke vrouw er vandaag langdurig jong en mooi uitzien.

 

Je huid heeft de kracht om langer jong te blijven!

 

Elk jaar stijgt onze levensverwachting. Als antwoord daarop ontwikkeld Institut Esthederm wetenschappelijke formules die onze huid kunnen heropvoeden zodat het natuurlijk verouderingsproces uitgesteld wordt. Hiervoor wordt in alle producten rekening gehouden met de factor “tijd”.  De formules van Institut Esthederm, beschermd door meer dan 80 patenten, garanderen een optimaal resultaat voor elk huidprobleem. De producten respecteren en versterken niet enkel de huidecologie, maar beschermen de huid ook tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling, die op hun beurt vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

 

 

www.institut-esthederm.com