MAKE-UP

Heb je binnenkort een feestje of een avondje uit en wil je dat je make-up perfect is afgestemd op je outfit? Wil je een onvergetelijke indruk maken?  Misschien ben je vastgelopen in dezelfde make-up routine en weet je niet goed hoe het ook anders kan, of je gaat op korte termijn trouwen?

 

Je kunt bij mij terecht voor het laten aanbrengen van een avondmake-up, feestmake-up, persoonlijk make-up advies/workshop. Daarnaast bied ik, make-up workshops (leuk om samen te doen met je moeder, zus of vriendinnen of als uniek vrijgezellenfeestje) én natuurlijk mooie bruidsmake-up.

Gun je het jezelf (of een ander) je professioneel op te laten maken of heb je interesse in een persoonlijk make-up advies of groepsworkshop? Maak dan snel een afspraak!

 

Persoonlijk make-up advies/workshop
Ik leer je graag de perfecte make-up look die bij je past. Van snelle make-up tips tot complete opmaaksessie van prachtige natuurlijke dag make-up, een perfecte smokey eye of een waanzinnige glamourlook. Kortom ‘alle kneepjes van het vak’.

Ik maak de ene helft van het gezicht op en leg je stap voor stap uit wat ik doe en waarom. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de andere kant. Door het zelf te doen en te voelen onthoud je beter wat je hebt gedaan. Ik maak aantekeningen, zodat je later precies kunt zien wat je hebt gedaan, met welke producten en met welke kleuren. Je kunt dan wat je geleerd hebt later eenvoudig zelf toepassen.

De prijs voor een persoonlijk make-up advies is €50,- (incl. 21% BTW p/u).

 

 

Workshop (groep 4 tot 8 personen)
Wil je met een groep vriendinnen of zussen een leuke workshop doen? Ik kom ook aan huis,
of op door mij uitgezochte een locatie (ook mogelijk inclusief lunch).
Tijdens een workshop geef ik iedereen een persoonlijk advies en kun jezelf ook de make-up ervaren door het zelf aan te brengen.

 

Ook komt aan bod: hoe zorg je voor een mooie wenkbrauw of strakke eyeliner, hoe laat ik mijn ogen meer spreken, hoe blijft die lipstick nu perfect zitten, hoe breng ik een blush aan…Of misschien wil je graag weten hoe je een foundation mooi en natuurlijk aanbrengt.
Dit alles ga ik je uitleggen en laten zien. Een leerzame ochtend, middag of avond met veel uitleg tips en tricks.

 

Vanaf 4 personen en max 8 personen.
Prijs €35,- p.p.
Met lunch in overleg.

 

Voor de make-up wordt de 100% natuurlijke lijn van Mineralogie gebruik.