MASSAGE

Aangeraakt worden met aandacht en liefde, dat doet goed. Massage zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, ook letterlijk. Het ontspant, geeft energie en zorgt voor verbinding.

Door een ontspannende massage komt u helemaal tot rust. Vaak wordt door een ontspannende massage ervaren hoe pijnlijk of gespannen het lichaam kan aanvoelen.

Klachten die veel voorkomen zijn: nek-, schouder-, rugpijn, stress, vermoeidheid en niet lekker voelen.

Deze signalen kunnen een signaal van overbelasting zijn.

Een ontspanningsmassage is dan ook een perfecte oppepper voor lichaam en geest.

Massage is misschien wel het mooiste cadeau dat je kunt geven: aan een ander en aan jezelf.

 

 

Ontspannende rug-nek-schouder massage

Onze rug en schouders zijn vaak delen van het lichaam waar spanning op de spieren ontstaat. Zwaar lichamelijk werk, een verkeerde houding en stress kunnen allemaal bijdragen tot overmatige opbouw van pijn in dit deel van ons lichaam.

Een rug, nek en schouder massage zal de spieren in de rug en de schouders losmaken waar er spanning bestaat. Door je lichaam te laten ontspannen tijdens een rug, nek en schouder massage, zal de stijfheid verdwijnen en bevorderd dit een diepe ontspanning. Door de circulatie van het lichaam te versnellen, zal meer vers en zuurstofrijk bloed de weefsels voeden, de pijn verlichten en weefsels helpen herstellen en repareren. De meesten van ons zullen slechts op enkele momenten in ons leven rugpijn ervaren en een rug, nek en schouder massage kan werken als een effectieve preventie, door gespannen spieren los te maken voordat ze last bij je gaan veroorzaken. Als je nu al last hebt van spanningen en pijn, dan zul je jezelf beter gaan voelen tijdens de massage en hopelijk zul je achteraf merkbare voordelen blijven voelen.

 

De massages zijn niet medisch en niet van romantische aard.