NIEUWS

Ontharen in Roosendaal met wax

 

In mijn schoonheidssalon in Roosendaal geef ik diverse schoonheidsbehandelingen, maar je kunt er ook terecht voor waxen, oftewel harsen. Geregeld bij mij ontharen in Roosendaal zorgt ervoor dat je constant een super zachte, gladde huid hebt. Bij het waxen worden namelijk de haarwortels meegenomen, waardoor het even duurt voordat de haartjes terugkomen. Het verschilt van persoon tot persoon hoe lang je plezier hebt van de behandeling, maar dat is minstens 3 weken. Veel vrouwen maken om die reden een afspraak voor ontharen in Roosendaal vlak voor hun vakantie, maar er zijn er ook genoeg die het hele jaar door terugkomen.

Waxen is een hele praktische manier van ontharen, die toegepast kan worden op veel verschillende lichaamsdelen. Het eerste waar mensen aan denken zijn natuurlijk de benen, maar ook de bikinilijn, armen, rug en borst kunnen worden geharst. Zelfs de gevoelige huid in het gezicht kan ik met speciale wax voor je ontharen, denk maar aan de bovenlip waar veel vrouwen ongewenste haartjes hebben.

 

 

Ontharen Roosendaal

 

 

Afspraak maken

 

 

 

Ontharen in Roosendaal voor mannen

 

Niet alleen vrouwen kunnen bij mij terecht voor ontharen in Roosendaal. Ik behandel namelijk ook mannen. Deze ontharingsmethode is namelijk perfect voor ongewenste haren op de rug of borst, waar nogal wat mannen mee te maken hebben. Om de zoveel tijd bij mij een afspraak maken voor een ontharingsbehandeling zorgt voor een wekenlang glad resultaat. Bovendien komen de haartjes vaak minder dik en in minder grote getalen terug. Als je een haartje inclusief haarzakje er immers maar vaak genoeg uittrekt dan ‘geven veel haarzakjes het op’. Dit is echter niet bij alle haren het geval. Sommigen zijn simpelweg te hardnekkig.

 

 

Ontharen Roosendaal

 

 

Prijslijst

 

 

Schoonheidsbehandelingen in mijn salon

 

Uiteraard kun je in mijn salon niet alleen terecht voor ontharen in Roosendaal, maar ook voor allerlei verschillende schoonheidsbehandelingen. Of je nu last van acne hebt, iets aan je rimpeltjes en fijne lijntjes wilt doen, of simpelweg een stralendere huid wilt hebben. Ik werk al sinds 2001 als schoonheidsspecialiste in Roosendaal en heb me in al deze jaren constant bijgeschoold door het volgen van allerlei opleidingen en trainingen. Daardoor kan ik je op het gebied van beauty het allerbeste bieden, en jouw huid behandelen met de nieuwste technieken.

Tijdens een eerste afspraak krijg je een gratis, uitgebreide huidanalyse. Aan de hand van deze analyse breng ik een advies uit met betrekking tot behandelingen en huidverzorging. Voor de verzorging werk ik met de fijne producten van het merk Institut Esthederm, en de make-up is van de natuurlijke lijn van Mineralogie. De combinatie van mijn behandelingen en deze producten levert steeds weer een prachtig resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer me even, dan plannen we een persoonlijke huidanalyse in.

 

Contact opnemen