NIEUWS

Over mijn schoonheidssalon in Roosendaal

 

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Roosendaal voor huidverzorging en huidverbetering? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied je veel verschillende behandelingen, die ik altijd afstem op jouw huidtype en de conditie van je huid. Tijdens jouw eerste afspraak maar ik een uitgebreide huidanalyse, en aan de hand daarvan breng ik een advies uit. Uiteraard houd ik daarbij ook rekening met jouw budget. In mijn schoonheidssalon in Roosendaal kun je terecht voor gezichtsbehandelingen voor elke leeftijd. Ik bied zowel acnetherapie als krachtige behandelingen tegen rimpels, en bied je zichtbaar resultaat, wat de klacht ook is.

 

 

 

Schoonheidssalon Roosendaal

 

 

Afspraak maken

 

 

Schoonheidssalon in Roosendaal voor ontharen

 

Naast de schoonheidsbehandelingen kun je ook bij mij terecht voor ontharen in Roosendaal. Dit doe ik door de haren te harsen. Dit is een makkelijker en (voor de meeste mensen) pijnloze manier om relatief lang van de haartjes af te zijn. Na een harsbehandeling in mijn schoonheidssalon in Roosendaal duurt het ongeveer 3 tot 8 weken voordat de haartjes weer aangegroeid zijn. Deze periode is per persoon verschillend.

Wel is over het algemeen bekend dat er door regelmatig te harsen steeds minder, en steeds dunnere haartjes terugkomen. Het is daarvoor wel belangrijk om het geregeld te doen, en dus niet enkel in de zomer. In mijn schoonheidssalon in Roosendaal werk ik zowel met harde als vloeibare hars. Het verschil zit hem in de hechting op de huid. Harde hars is minder pijnlijk om te verwijderen, maar vloeibare hars kan makkelijker gebruikt worden op grotere oppervlakken.

 

 

 

 

Schoonheidssalon Roosendaal

 

 

 

 

Prijslijst

 

 

Behandelingen met 100% natuurlijke producten

 

Ik vind het belangrijk om als schoonheidsspecialiste in Roosendaal enkel 100% natuurlijke producten te gebruiken. Daarom werk ik voor alle schoonheidsbehandelingen met de producten van Institut Esthederm en de natuurlijke lijn make-up van Mineralogie. Deze dragen bij aan huidverzorging en huidverbetering, en sporen de cellen aan optimaal te functioneren.

Kies voor een momentje voor jezelf
Ik vind het heel belangrijk om je in mijn schoonheidssalon in Roosendaal in alle rust te behandelen, zodat je echt een momentje voor jezelf hebt. Welke behandeling je ook kiest, je loopt altijd ontspannen en opgeladen weer de deur uit. Bovendien blijf ik mij constant bijscholen op het gebied van schoonheidsbehandelingen. De beautybranche is constant in ontwikkeling, en dus volg ik regelmatig trainingen en opleidingen zodat ik up-to-date blijf. Je kunt dus alleen het allerbeste resultaat verwachten van de behandelingen in mijn schoonheidssalon in Roosendaal. Dat in combinatie met de prettige sfeer die ik creëer, doet vele klanten al jaren terugkomen.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw huid kan betekenen? Neem dan even contact met me op, dan maken we een afspraak voor een gratis huidanalyse.

 

 

 

Contact opnemen