NIEUWS

Schoonheidsspecialiste in Roosendaal

 

Al sinds 2001 werk ik als schoonheidsspecialiste in Roosendaal in mijn eigen salon. Het is altijd mijn passie geweest om het mooiste en beste in anderen naar boven te halen. Mijn schoonheidssalon in Roosendaal is daar het logische gevolg van. Door de jaren heen heb ik me constant bij laten scholen zodat ik altijd up-to-date ben van de laatste trends op beautygebied. Daardoor kan ik je op het gebied van schoonheidsbehandelingen het allerbeste bieden. Ik bied in mijn salon een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, welke altijd worden afgestemd op jouw huid. Tijdens je eerste afspraak maak ik een uitgebreide huidanalyse, waarna ik je vertel wat de beste aanpak is. Ik hou daarbij rekening met je huidtype, de klachten en natuurlijk met je budget.

Als schoonheidsspecialiste in Roosendaal vind ik het bovendien heel belangrijk dat je altijd ontspannen en opgeladen de deur weer uitloopt. Ik geef de behandelingen in alle rust, en heb een fijne sfeer gecreëerd in de salon. Daardoor heb je elke keer weer een moment voor jezelf.

 

 

Schoonheidsspecialiste Roosendaal

 

 

Afspraak maken

 

 

 

Schoonheidsspecialiste in Roosendaal voor ontharen

 

In mijn salon kun je naast de schoonheidsbehandelingen ook terecht voor ontharen in Roosendaal. Dit doe ik met wax, oftewel hars. Dit is een manier van ontharen die een absoluut 100% glad resultaat geeft, dat veel langer aanhoudt dan wanneer je zou scheren. Als schoonheidsspecialiste in Roosendaal gebruik ik zowel vloeibare als harde wax voor het ontharen. De harde wax is minder pijnlijk te verwijderen, maar de vloeibare variant is makkelijker op grote oppervlakken te gebruiken. In overleg kiezen we de methode waar jij je het fijnst bij voelt en die het meest geschikt is.

 

Schoonheidsspecialiste Roosendaal

 

 

Prijslijst

 

 

 

Huidbehandelingen op maat

 

Wat ik in mijn werk als schoonheidsspecialiste in Roosendaal heel belangrijk vind is dat alle behandelingen zijn afgestemd op jouw huid. Ieders huid is anders, en iedereen heeft andere wensen. Daarom heb ik veel verschillende behandelingen in mijn aanbod, en geef ik je altijd een advies op maat naar aanleiding van een uitgebreide huidanalyse. De ideale behandeling voor jou ziet er immers anders uit dan voor een vriendin of buurvrouw. Daardoor kan ik je altijd het beste resultaat garanderen.

Bovendien blijf ik me constant bijscholen door het volgen van trainingen, zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beautybehandelingen. Zo kan ik je als schoonheidsspecialiste in Roosendaal niet alleen het beste, maar ook het nieuwste van het nieuwste bieden. Ik doe alles voor een mooi resultaat, en zie je graag met een stralende huid de salon weer uitlopen.

 

 

Contact opnemen