NIEUWS

Ontharen in Roosendaal met wax

 

In mijn schoonheidssalon in Roosendaal geef ik diverse schoonheidsbehandelingen, maar je kunt er ook terecht voor waxen, oftewel harsen. Geregeld bij mij ontharen in Roosendaal zorgt ervoor dat je constant een super zachte, gladde huid hebt. Bij het waxen worden namelijk de haarwortels meegenomen, waardoor het even duurt voordat de haartjes terugkomen. Het verschilt van persoon tot persoon hoe lang je plezier hebt van de behandeling, maar dat is minstens 3 weken. Veel vrouwen maken om die reden een afspraak voor ontharen in Roosendaal vlak voor hun vakantie, maar er zijn er ook genoeg die het hele jaar door terugkomen.

Waxen is een hele praktische manier van ontharen, die toegepast kan worden op veel verschillende lichaamsdelen. Het eerste waar mensen aan denken zijn natuurlijk de benen, maar ook de bikinilijn, armen, rug en borst kunnen worden geharst. Zelfs de gevoelige huid in het gezicht kan ik met speciale wax voor je ontharen, denk maar aan de bovenlip waar veel vrouwen ongewenste haartjes hebben.

 

 

Ontharen Roosendaal

 

 

Afspraak maken

 

 

 

Ontharen in Roosendaal voor mannen

 

Niet alleen vrouwen kunnen bij mij terecht voor ontharen in Roosendaal. Ik behandel namelijk ook mannen. Deze ontharingsmethode is namelijk perfect voor ongewenste haren op de rug of borst, waar nogal wat mannen mee te maken hebben. Om de zoveel tijd bij mij een afspraak maken voor een ontharingsbehandeling zorgt voor een wekenlang glad resultaat. Bovendien komen de haartjes vaak minder dik en in minder grote getalen terug. Als je een haartje inclusief haarzakje er immers maar vaak genoeg uittrekt dan ‘geven veel haarzakjes het op’. Dit is echter niet bij alle haren het geval. Sommigen zijn simpelweg te hardnekkig.

 

 

Ontharen Roosendaal

 

 

Prijslijst

 

 

Schoonheidsbehandelingen in mijn salon

 

Uiteraard kun je in mijn salon niet alleen terecht voor ontharen in Roosendaal, maar ook voor allerlei verschillende schoonheidsbehandelingen. Of je nu last van acne hebt, iets aan je rimpeltjes en fijne lijntjes wilt doen, of simpelweg een stralendere huid wilt hebben. Ik werk al sinds 2001 als schoonheidsspecialiste in Roosendaal en heb me in al deze jaren constant bijgeschoold door het volgen van allerlei opleidingen en trainingen. Daardoor kan ik je op het gebied van beauty het allerbeste bieden, en jouw huid behandelen met de nieuwste technieken.

Tijdens een eerste afspraak krijg je een gratis, uitgebreide huidanalyse. Aan de hand van deze analyse breng ik een advies uit met betrekking tot behandelingen en huidverzorging. Voor de verzorging werk ik met de fijne producten van het merk Institut Esthederm, en de make-up is van de natuurlijke lijn van Mineralogie. De combinatie van mijn behandelingen en deze producten levert steeds weer een prachtig resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer me even, dan plannen we een persoonlijke huidanalyse in.

 

Contact opnemen

Schoonheidsspecialiste in Roosendaal

 

Al sinds 2001 werk ik als schoonheidsspecialiste in Roosendaal in mijn eigen salon. Het is altijd mijn passie geweest om het mooiste en beste in anderen naar boven te halen. Mijn schoonheidssalon in Roosendaal is daar het logische gevolg van. Door de jaren heen heb ik me constant bij laten scholen zodat ik altijd up-to-date ben van de laatste trends op beautygebied. Daardoor kan ik je op het gebied van schoonheidsbehandelingen het allerbeste bieden. Ik bied in mijn salon een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, welke altijd worden afgestemd op jouw huid. Tijdens je eerste afspraak maak ik een uitgebreide huidanalyse, waarna ik je vertel wat de beste aanpak is. Ik hou daarbij rekening met je huidtype, de klachten en natuurlijk met je budget.

Als schoonheidsspecialiste in Roosendaal vind ik het bovendien heel belangrijk dat je altijd ontspannen en opgeladen de deur weer uitloopt. Ik geef de behandelingen in alle rust, en heb een fijne sfeer gecreëerd in de salon. Daardoor heb je elke keer weer een moment voor jezelf.

 

 

Schoonheidsspecialiste Roosendaal

 

 

Afspraak maken

 

 

 

Schoonheidsspecialiste in Roosendaal voor ontharen

 

In mijn salon kun je naast de schoonheidsbehandelingen ook terecht voor ontharen in Roosendaal. Dit doe ik met wax, oftewel hars. Dit is een manier van ontharen die een absoluut 100% glad resultaat geeft, dat veel langer aanhoudt dan wanneer je zou scheren. Als schoonheidsspecialiste in Roosendaal gebruik ik zowel vloeibare als harde wax voor het ontharen. De harde wax is minder pijnlijk te verwijderen, maar de vloeibare variant is makkelijker op grote oppervlakken te gebruiken. In overleg kiezen we de methode waar jij je het fijnst bij voelt en die het meest geschikt is.

 

Schoonheidsspecialiste Roosendaal

 

 

Prijslijst

 

 

 

Huidbehandelingen op maat

 

Wat ik in mijn werk als schoonheidsspecialiste in Roosendaal heel belangrijk vind is dat alle behandelingen zijn afgestemd op jouw huid. Ieders huid is anders, en iedereen heeft andere wensen. Daarom heb ik veel verschillende behandelingen in mijn aanbod, en geef ik je altijd een advies op maat naar aanleiding van een uitgebreide huidanalyse. De ideale behandeling voor jou ziet er immers anders uit dan voor een vriendin of buurvrouw. Daardoor kan ik je altijd het beste resultaat garanderen.

Bovendien blijf ik me constant bijscholen door het volgen van trainingen, zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beautybehandelingen. Zo kan ik je als schoonheidsspecialiste in Roosendaal niet alleen het beste, maar ook het nieuwste van het nieuwste bieden. Ik doe alles voor een mooi resultaat, en zie je graag met een stralende huid de salon weer uitlopen.

 

 

Contact opnemen

Over mijn schoonheidssalon in Roosendaal

 

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Roosendaal voor huidverzorging en huidverbetering? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied je veel verschillende behandelingen, die ik altijd afstem op jouw huidtype en de conditie van je huid. Tijdens jouw eerste afspraak maar ik een uitgebreide huidanalyse, en aan de hand daarvan breng ik een advies uit. Uiteraard houd ik daarbij ook rekening met jouw budget. In mijn schoonheidssalon in Roosendaal kun je terecht voor gezichtsbehandelingen voor elke leeftijd. Ik bied zowel acnetherapie als krachtige behandelingen tegen rimpels, en bied je zichtbaar resultaat, wat de klacht ook is.

 

 

 

Schoonheidssalon Roosendaal

 

 

Afspraak maken

 

 

Schoonheidssalon in Roosendaal voor ontharen

 

Naast de schoonheidsbehandelingen kun je ook bij mij terecht voor ontharen in Roosendaal. Dit doe ik door de haren te harsen. Dit is een makkelijker en (voor de meeste mensen) pijnloze manier om relatief lang van de haartjes af te zijn. Na een harsbehandeling in mijn schoonheidssalon in Roosendaal duurt het ongeveer 3 tot 8 weken voordat de haartjes weer aangegroeid zijn. Deze periode is per persoon verschillend.

Wel is over het algemeen bekend dat er door regelmatig te harsen steeds minder, en steeds dunnere haartjes terugkomen. Het is daarvoor wel belangrijk om het geregeld te doen, en dus niet enkel in de zomer. In mijn schoonheidssalon in Roosendaal werk ik zowel met harde als vloeibare hars. Het verschil zit hem in de hechting op de huid. Harde hars is minder pijnlijk om te verwijderen, maar vloeibare hars kan makkelijker gebruikt worden op grotere oppervlakken.

 

 

 

 

Schoonheidssalon Roosendaal

 

 

 

 

Prijslijst

 

 

Behandelingen met 100% natuurlijke producten

 

Ik vind het belangrijk om als schoonheidsspecialiste in Roosendaal enkel 100% natuurlijke producten te gebruiken. Daarom werk ik voor alle schoonheidsbehandelingen met de producten van Institut Esthederm en de natuurlijke lijn make-up van Mineralogie. Deze dragen bij aan huidverzorging en huidverbetering, en sporen de cellen aan optimaal te functioneren.

Kies voor een momentje voor jezelf
Ik vind het heel belangrijk om je in mijn schoonheidssalon in Roosendaal in alle rust te behandelen, zodat je echt een momentje voor jezelf hebt. Welke behandeling je ook kiest, je loopt altijd ontspannen en opgeladen weer de deur uit. Bovendien blijf ik mij constant bijscholen op het gebied van schoonheidsbehandelingen. De beautybranche is constant in ontwikkeling, en dus volg ik regelmatig trainingen en opleidingen zodat ik up-to-date blijf. Je kunt dus alleen het allerbeste resultaat verwachten van de behandelingen in mijn schoonheidssalon in Roosendaal. Dat in combinatie met de prettige sfeer die ik creëer, doet vele klanten al jaren terugkomen.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw huid kan betekenen? Neem dan even contact met me op, dan maken we een afspraak voor een gratis huidanalyse.

 

 

 

Contact opnemen

Onlangs ben ik begonnen met een nieuw all-in-one beautyproduct waar ik zo enthousiast over ben dat ik het graag met jullie wil delen. Ik was al een tijdje op zoek naar het juiste schoonheidssupplement dat past bij mijn behandelingen en andere producten. Uiteindelijk heb ik het product gevonden waarvan ik volledig overtuigd ben: 

The Daily Nectar van Sweet Rumour Amsterdam.

Schoonheid begint tenslotte van binnenuit…

The Daily Nectar is een nieuwe vitaminedrank met krachtige antioxidanten, hyaluronzuur, vitaminen en sterk geconcentreerde natuurlijke extracten zoals acerola, bosbes, hibiscus en macawortel. Alle ingrediënten werken in de diepe lagen van de huid en helpen rimpels te voorkomen en te herstellen, de collageenproductie te stimuleren en de huid van binnenuit te hydrateren.

Verder is The Daily Nectar meer dan alleen maar een schoonheidssupplement. The Daily Nectar werkt ook als een energie- en immuunsysteem boost! Daarom is het juist nu het moment om te beginnen met dit nieuwe schoonheidsritueel.

Wat ook zo prettig is, de smaak is zo lekker; cranberry-cassis smaak. Kom The Daily Nectar zelf proeven in mijn salon. The Daily Nectar is verkrijgbaar voor € 69 voor een 4-weken kuur.

En buiten dat alles, het zit standaard ook nog eens in een prachtige verpakking. Dus ook voor diegenen die op zoek zijn naar een origineel en tevens gezond kado wellicht een passend idee.

Ik verwelkom je graag binnenkort in mijn salon.

Liefs Marcia

Na ruim 18 jaar vanuit huis te hebben gewerkt inmiddels een klein half jaar aan de gang op mijn nieuwe locatie. Zoals de meesten inmiddels wel weten tegenwoordig in het karakteristieke pand aan de van Gilselaan 49 samen met Hair by Rootz en PMU by Bergitha.

Ook nieuw bij Le Beau Rêve, vanaf nu, regelmatige updates, nieuwtjes, tips en informatie over alles wat te maken heeft met beauty.

Dus bij deze: welkom bij mijn eerste Blog en blijf op de hoogte. Er volgt snel meer info over een nieuwe, huidverbeterende behandeling bij schoonheidssalon Le Beau Rêve.